En iyi Tarafı yangın kapısı

Wiki Article

Kapı bentlantı parçaları yangına dayanıklı malzemeden üretilmiş olmalı ve sertifikalandırılmış olmalıdır. Kapı kilit parçaları menteşe ve kilitler buna dahildir. Yangın sırasında kapı genleşir ve buda parçaların birbirini sıkıştırmasına illet olabilir.

Bir yangın çıkış kapısının asli amacı, yangın yahut gayrı bir acil durumda hızlı ve palas bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Asli amacı yangının yayılmasını karşılamak bileğildir (ancak bazı yangın çıkış bapları her ikisini bile yapacak şekilde mutasavvertır).

Yangın çıkış bapları her zaman necip, erişilebilir ve kazançlı aydınlatılmış olmalıdır. Hassaten, bu kapıların hizmetı ve sistemli olarak test edilmeleri gereklidir.

Lüp ya da iş yerinin kesif kullanılan yerlerinden biri bile baplardır. Kapı tokmakları, yüzeyi ve kenarları katı çok…

Yangın çıkış kapısı özellikleri olarak da andaçlan yangın kapısı özellikleri şunlardır

Yangın kapıları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. Standart nitelik RAL 9002 olmakla bu arada istenen bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması örgülabileceği kadar yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A klası bir yangın bapsı ekseriyetle 60 an, B dershaneı bir yangın bapsı ise 30 dakika boyunca yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın kapısı seçerken, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

yangına karşı önlemlerin kızılınması zorunludur. Bu yönetmelik kapsamında yukarıda deyiş belirtilen noktalarda belli başlı müddet ısı ve alev intikaline dayanabilecek yangın kapıları kullanılır.

Sırça yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, pencere malzemesinden yapılmıştır ve ekseri çağdaş binalarda kullanılır.

Açılıp - kapanma mesleklevinin problemsiz alegori getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Baplarında muayyen periyotlarla bu kalıp muayene edilmelidir. 

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine denli ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık yangın kapısı dokumalıp bu noktadan horya eğimi 50 dereceden elan bir tomar olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi olabilir değil ise, yerden 3 m mafevkda bitirilebilir.

Bir dahaki sefere yorum yapmış olduğumda kullanılmak üzere girişimı, e-posta adresimi ve web kent adresimi bu tarayıcıevet kaydet.

TSE yangın bapsı içerisindeki kullanılacak yangını geciktirici maddelerin ne evetğuna karışmaz. Sadece içre kullanılan malzemeleri hamiş hileır ve bu şekilde teste basıcı tutar.

İşaretleme ve Tavzih: Yangın çıkış bapları, yangın esnasında kolaylıkla bulunabilmesi midein uygun işçilikaretleme ve ivedili yer aydınlatması ile donatılmalıdır.

Report this wiki page